Meditatii Grafica

Meditatii de Creatie Grafica la domiciliu:

  • Photoshop (editare imagini)
  • Corel Draw & Illustrator (vectori)
  • Bazele Fotografiei
  • DTP si Machetare

Aceste cursuri private, meditatii, sunt studii individuale, activitati extracurriculare, destinate dezvoltarii creativitatii prin utilizarea PC-ului.

Spre diferenta de desenul de mana, grafica pe PC ofera atat o largire a orizonturilor in materie de exprimare prin Creatie Grafica, cat si ocazia de a invata cum se pot imbunatati, modifica sau valorifica imagini preexistente, de la corectii aduse fotografiilor pana la crearea de brosuri, albume, felicitari personalizate.
Sunt Grafician cu experienta (in print, editarea imaginii, Creatie Grafica, DTP si Proiectare Display-uri), completat cu atestat psiho-pedagogic.
Ofer meditatii personalizate, la domiciuliu, cu introducere in:
– Editarea Imaginilor (Adobe Photoshop).
– Creatie Grafica Vectoriala (Corel Draw si Adobe Illustrator).
– Bazele Fotografiei.
– Creare Machete din hartie si carton.
– Pentru cursantii de nivel mediu si avansat ofer si cursuri de DTP (Desktop Publishing).
Cursurile sunt dedicate elevilor ai caror parinti doresc ca acestia sa detina cunostinte practice extracurriculare, ca alternativa la jocurile pe PC sau console. Nu excluse cadrele didactice ce doresc sa-si poata edita singuri materiale de studiu la clasa, intr-un mod cel putin semiprofesional si nici orice alta categorie de adulti interesati de acumularea de cunostinte in aceste domenii.

Lectiile se desfasoara in 2 etape:
1 – Lectii introducere pentru fiecare din cele 3 softuri in parte, cu aplicabilitatea practica pentru unelte si optiuni.
Durata estimata – 10 sedinte
2 – Lectii avansate, bazate pe utilizarea complexa a uneltelor si optiunilor, incluzand editare si pregatire pentru print sau postare pe internet.
Fara durata estimata, ci in functie de cerintele si cunostintele clientului.
ATENTIE!
Acesta nu este un curs clasic, ci o varianta de meditatii tip “step by step”, adaptate capacitatea de asimilare a elevului.
Orarul sedintelor este de Luni pana Vineri, incepand cu ora 19:00, fiecare sedinta avand durata de 2 ore si 15 minute.
Este de preferat ca lectiile sa aiba loc utilizand PC-ul elevului, deoarece a invata programele de Grafica implica si adaptarea interfetei, iar scurtaturile pot fi retinute mai usor pe tastatura proprie.

Pentru cazurile mai speciale, in care elevii dau dovada de abilitati practice, pot oferi si cursuri de Packaging Design. Acestea sunt destinate exclusiv persoanelor interesate de a proiecta machete din hartie Duplex, Carton Ondulat sau materiale rigide usoare (lemn subtire, forex), utile si estetice in acelasi timp.