30 May 2013

Discriminare sexuala

Author: Kripto | Filed under: Despre internet

Mai jos sunt cateva dovezi clare că discriminarea sexuala este impotriva barbatilor, nu a femeilor.

1 – Femeile pot fi promovate pe criterii gen sani, coapse, fund, buze, defăcutul picioarelor pentru accesul facil al sefului. Barbatii trebuie să aiba studii, experienta, competente verificate.
2 – In caz de dezastre, catastrofe naturale, naufragii, femeile şi copiii sunt salvati primii. Barbatii intotdeauna la urma…
3 – Dacă două femei se imbratiseaza, se tin de mană, se saruta, stau impreuna, inseamna ca sunt prietene. Dacă doi barbati dau noroc prea mult si nu-s duri, sunt considerati poponari.
4 – Dacă o femeie nu se descurca cu banii, inseamnă că are o problemă financiara. Dacă un barbat nu se descurcă cu banii, el este un incapabil, un ratat, un neisprăvit.
5 – Dacă o femeie face nazuri, este capricioasă, cu toane, nu ştie ce vrea, isi exprima liber emoţiile, se destainuie, inseamna ca ea trebuie inteleasa. Daca un barbat face oricare din astea, inseamna ca e imatur, slab, fraier.
6 – Femeile au dreptul să manance gratis la restaurant, sa intre gratis în cluburi, primesc cadouri cu diverse ocazii. De la barbat se asteapta sa plateasca intotdeauna.
7 – Dacă o femeie singura nu face sex, se respecta sau nu a gasit persoana potrivita. Dacă un barbat singur nu face sex, nu este “barbat adevarat”.
8 – Dacă vrea sa facă sex, femeia trebuie doar sa aleaga unul din pretendenti (valabil si pentru cele pe care mass media nu le considera “aratoase”). Dacă un barbat vrea sex, el trebuie sa cucereasca o femeie sau sa plateasca.
9 – Dacă o femeie nu satisface sexual un bărbat, nu contează – el trebuie sa fie multumit ca a avut ocazia de a atinge femeia. Dacă un barbat nu satisface sexual o femeie, el este impotent sau ignorant.
10 – Dacă o femeie naste, este sfanta. Barbatul ajunge sfant doar daca e rastignit pe cruce sau ceva asemanator.
11 – Barbatul trebuie sa fie tot timpul amabil, politicos, atent cu femeile. Ele nu au nici o obligatie in acest sens fata de orice barbat din viata lor.
12 – Femeile sunt numite in general “sexul frumos”, oricat de urate ar fi. Barbatii niciodata!
13 – Un barbat, dacă are o problema, trebuie s-o rezolve singur (ca d-aia e barbat). Femeia trebuie sa gaseasca un… barbat sa e ajute.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.