23 Aug 2011

Nu, nu, nu si nu!

Author: Kripto | Filed under: Oameni si oameni...

Nu imi plac persoanele normale, deoarece nu imi plac cei/cele care impun reguli si uita ca, in orice relatie interumana, ori te adaptezi fara sa vrei si cu placere, ori pleci si gata!

Nu am intalnit inca o femeie care sa spuna ce ar fi dispusa sa faca pentru a tine alaturi o persoana la care a inceput sa tina, dar conditii si limitari stie oricine sa puna.

Nu am intalnit un barbat care sa considere ca nu e necesar sa minta o femeie (chiar si prin omisiune) pentru a ajunge in pat cu ea.

Nu am intalnit pana acum un tip caruia sa i se propuna sex si sa refuze, chiar daca era deja intr-o relatie, oricat de bun era sexul cu iubita.

Am vazut prea multe acuze aduse barbatilor ce doresc doar sex, dar nici una la adresa femeilor ce doresc doar conversatie intima (nu sexuala), desi amandoua necesita deschidere, insa implica aprecierea numai pe jumatate a persoanei (mintea sau trupul, niciodata amandoua).

Am vazut prea multi barbati cerand diverse lucruri partenerelor, fara ca ei sa incerce sa faca lucrurile care plac celei de alaturi. Dar nu am vazut niciodata o femeie indragostita care sa refuze placerile ascunse ale tipului, mai ales dupa ce acesta a inselat-o.

Nu am intalnit de cativa ani o femeie sa indrageasca mintea unui barbat, apoi sa doreasca trupul. In aceeasi ordine de idei nu am vazut demult o femeie sa doreasca trupul unui barbat, dar sa renunte la el cand descopera ca ii displace extrem de mult mintea lui.

Nu am gasit vreo dovada care sa lege maturitatea de varsta, dar nici experienta de ce si cate lucruri a facut omul. Ele tin de capaciatea de intelegere si de a invata din greseli, de preferat din ale altora, dar majoritatea oamenilor nu invata nici din cele proprii.

Nu am intalnit de multi ani un OM complet. Prea multe tabuuri, teste, bariere, interdictii, orare sunt impuse sinelui si persoanelor cu care intram in contact. Se prefera masti si minciuni frumoase, dar apoi se plange cand in spatele lor se ascund dezamagiri.

Zambesc, interactionez, studiez, inteleg, fac lucruri neprevazute si placute, imi place sa provoc siguranta de sine si ma las dus de val. Dar si compania conteaza!

Tags:

4 Responses to “Nu, nu, nu si nu!”

 1. Lizuca Says:

  Referitor la aprecierea numai pe jumatate a partenerului, rezultatul final de dorit ar fi sa ajungem sa le apreciem pe ambele, dar ma intreb aprecierea asta nu trebuie sa fie separata si independenta? Apreciezi trupul si apoi mintea nu prea merge, dar parca nici invers nu da rezultate, asa ca eu zic sa trebuie ambele trebuie sa vina simultan … Oricum, se pare ca barbatii prefera sa inceapa cu trupul, femeile cu mintea… oare asta sa fie buclucul in relatii?

 2. alexandra Says:

  suntem in cautarea fericirii cu totii, indiferent de gen, femeia isi poate dori azi mai mult sexul si abia apoi mintea, si maine invers, suntem complicati, diferiti, conteaza momentul si atatea altele…

  nu vei gasi niciodata un om complet… cel mult pe acela care sa te completeze pe tine in majoritatea sertaraselor tale. dar si atunci vei privi in jur.

  imi place, mai trec pe aici! 🙂

 3. Kripto Says:

  sar’na de vizita si compliment! 🙂
  si da, ai dreptate – putem gasi ce ne completeaza, nu un om “complet” in ochii oricui.

 4. Luis Says:

  Din pacate din ce in ce mai puntii oameni pun accentul pe valorile clasice . Trebuie sa ne adaptam, sau sa-i convingem de valoarea valorilor noastre? Afisandu-ne valorile, sau credinta in ele, putem parea demodati. Nu sunt sigur ca trebuie redefinite sau adaptate valorile noastre, ci mai degraba sa incercam sa-i convingem si pe ceilalti sa se reintoarca la adevaratele valori si la adevarata morala (putem spune si crstina, desi nu vreau sa alunec spre religie). Problema consta in a gasi metodele potrivite pentru punerea in fapt a unei astfel de schimbari majore. Societatea noastra a avut un soc in urma cu vreo doua decenii, un soc din care acum ar trebui sa isi revina treptat, treptat. Aceasta se poate face, asa cum bine spui, prin Definirea Valorilor, sau, mai degraba, prin Redefinirea lor. Cand oamenii se vor convinge ca acestea dau roade pentu cei ce le aplica si cred in ele, vor incerca sa le aplice si ei. Apoi, incetul cu incetul, vor incepe sa si creada in ele. Astfel ca nu trebuie in nici un caz sa ne consideram minoritari si sa ne adaptam noilor valori, ci sa promovam adevaratele valori pana cand acestea se vor repozitiona la locul pe care il merita!

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.