29 Oct 2010

Just a question

Author: Kripto | Filed under: In the begining

Pentru vorbitorii de limba Romana: unele articole le public in engleza deoarece trimit linkurile si unor amici nevorbitori de limba romana, deci nu pot cere decat un pic de intelegere. 🙂 Sar’naaaaaa!

Humans are curious beings. As part of the animal reign, feelings are not unique to them. But, while humans are able to analise what they feel, there remains a question: “why are we the only creatures able to hate because we loved, love what we hated and sometimes even love and hate somteting/someone at the same time?”

I may have an answer, but, when i tryed to write it down, it took me about 4 pages at Type 11…

Tags: , , ,

One Response to “Just a question”

 1. Ana M.G. Says:

  pentru ca omul este influentat de atatia stimuli. omul este nehotarat. omul ezita, omul analizeaza prea mult, omul creaza scenarii. omul anticipeaza. dar in primul rand, omul este vulnerabil atunci cand iubeste.
  suntem bipolari. cu totii suferim de aceasta trecere de la o extrema la asta, de la stare, la comportament, la ganduri, la reactii. cand vine vorba de gusturi, iubesti/urasti din motive oarecum triviale:de la plictiseala pana la prietenul care te convinge.
  insa cu iubirea e altceva. cred ca stii unde bat. daca nu primesti reactia simetrica cu a ta, daca nu primesti ce ai oferit, daca te simti tradat, subestimat, gelos, atunci instinctul iti spune sa respingi. ar putea fi auto-conservare, cum oamenii pesterii respingeau ce avea un miros urat.
  insa totul ajunge la alt nivel, un nivel unde esti atat de implicat, incat polaritatea are un impact mare. chit ca dureaza 2 secunde, chit ca dureaza o viata, acea ura, repulsie pe care o simti are un motiv, fie bine intemeiat, fie in mintea, in perceptia ta.
  acum jumatate de ora ma gandeam la mine si la relatia mea…ma gandeam la un sentimentalism de genul “te urasc, ca apoi sa te iubesc mai mult”. culmea e ca poate fi real, histrionismul, cum ne ziceau la publicitate, are efectul asta: intensitatea.
  ma voi opri din scris acum, e totul foarte haotic in mintea mea, sper ca ai inteles ce-am vrut sa scriu mai sus.
  o seara faina!
  Ana

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.