23 Jun 2010

Anonim catre Anonima

Author: Kripto | Filed under: Povesti subiective

Raspuns la o scrisoare anonima:

You can be a real bitch sometimes!

Da, uneori esti, deoarece exista momente cand nu tii cont de faptul ca cei din jurul tau este posibil sa fie si oameni, nu doar animalele cu pretentii de civilizare numita homo sapiens sapiens.

Te-ai strecurat pe sub pielea mea fara sa reusesc sa ma opun, desi observasem ca asta voiai de la bun inceput. Cred ca imi doream asa ceva de la primele noastre discutii pe mess, dar nu am vrut sa recunosc multa vreme.

Ma enervez cand ai probleme si taci, nu spui, nu te descarci cum as vrea eu, dar am invatat sa ma abtin… cause that’s just you. Cred ca asta inseamna sa intelegi pe cineva.

Sunt greu de inteles si nu stii daca atunci cand te iau in brate vreau doar sa-ti simt pielea sub buriciele degetelor, sa ma asigur ca esti reala sau sa “sar pe tine”. Nici eu nu stiu. Starile mele depind de tine asa de mult incat sunt sigur ca te iubesc.

Am incercat sa fug de tine, dar asta e nebunul din mine. Acelasi tacanit care, cand i te ghemuiesti in brate sau ii pui capul pe umar, devine mai linistit ca un preot buddhist in mijlocul meditatiei, de parca nimic in lume nu ar mai exista.

Ai uneori stari ce ma scot din sarite, dar inca mai incerc sa ma adaptez pe ele. Iar cand ma saruti ametesc in cel mai placut sens al cuvantului.

Iti place sa te bagi in seama si ador asta. Mi-ar placea sa ai mai multa initiativa, dar probabil mi-e frica de monstruletul din mine, tipul „normal” (d.p.d.v. social) care incepe sa faca doar ce simte, fara sa se gandeasca si la tine.

Unele lucruri mi-ar placea mai des, altele ma deranjeaza mai putin decat crezi. Iti citesc dezamagirile pe chip si supararea in reactii. M-ar scoate din sarite toanele tale imprevizibile si faptul ca lipsa unei negatii ar trebui sa o traduc eu, desi poate sa insemne o groaza de lucruri, dar am ajuns sa te cunosc prea bine.

Si totusi suntem impreuna si ma faci sa simt, sa ma bucur de moment… cu o foarte mica teama de teama. Da, o am si eu, dar nu e de ajuns sa stii asta.

Ma enervezi, ma scoti din sarite, imi oferi un refugiu de lumea din jur si de cea logico-empatica din minte, ma aduci la extaz si ma surprinzi placut si, cel mai important, te straduiesti sa ma cunosti.

Does this mean I love you a lot, or is it normal love?

[…]

„I hear your hopes, i feel your dreams

And in the night i hear your screams.

Don’t turn away, just take my hand”

[…]

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.