20 Feb 2010

Marimea sau Istetimea

Author: Kripto | Filed under: Mituri Urbane

Marimea sau istetimea? Multi ar spune ca istetimea. Restul si cei dotati vor spune ca istetimea conteaza doar pentru cei ce “nu-s dotati”. Dar ce inseamna “a fi dotat”?

Stand in camin acum cativa ani, la un pahar de vorba cu colegii, am ajuns sa discutam despre ce conteaza in materie de penis: marimea sau istetimea.
Nu rade! Eram vreo 6 baieti si 5 fete. Oricum, dupa lungi deliberari la o partida de Whist… concluzia a fost enuntata: nu conteaza marimea, conteaza istetimea.
OK, acum poti sa razi – Ne inselam amarnic!

In perioada 14-18 ianuarie 2009, in asa-numitul ziar Libertatea au aparut o serie de articole referitoare la dimensiunea perfecta a penisului. Concluzia finala a fost ceva de genul: marimea perfecta este intre 17 si 21, poate 22 centimetrii, indiferent de priceperea detinatorului.  Asta m-a contrariat cam mult, deoarece, din discutii cu diferite femei (nu fete sau femei necunoscatoare ce nu au idee ce e acela un partener bun la pat) am ajuns la o concluzie complet diferita. Deci, cauzalist fiind, m-am gandit cateva ore si am ajuns la o conlcuzie extrem de logica ce poate speria sau chiar sa ii ofenseze pe detinatorii unor penisuri de lungime impresionabila.

Avem urmatoarele date: dimensiunea vaginului, punctele sale dureroase si modul de excitare a punctelor sale erogene.

Voi incepe de la coada la cap si promit ca la final vei ramane mai surprins/a decat ti-ai imagina vreodata!

Punctele erogene ale vaginului se afla foarte aproape de iesire. Mai exact Clitorisul. Acesta nu este doar un punct ce se afla undeva in partea superioara a labiilor, ci se intinde de la cativa centimetrii deasupra lor pana aproape de anus. De asemenea, la interior, locul unde se spune ca este “Punctul G” este tot o parte a aceluasi muschi, doar ca, nefiind atat de expus, este mult mai sensibil.
Excitarea acestui muschi se face prin intinderea sa. La penetrare, pe masura ce vaginul se umple cu penisul, labiile exterioare sunt trase si ele la interior, ceea ce duce la intinderea acestui muschi. E simplu, daca mai stii cateva lucruri despre cum recepteaza femeia miscarile penisului in interior… Dar asta e alta poveste.

Punctul doi:
Cea mai dureroasa miscare pe care o poate dace un barbat este sa impunga cu penisul in spatele vaginului (ceea ce se intampla cand esti detinatorul unui penis lung). Atunci durerea poate strica toata distractia ei. Si nu spune ca tu, ca mascul, nu esti tentat, deoarece cea mai placuta senzatie cand esti cu totul in interiorul ei!
Deci, un punct pentru penisurile mai scurte.

Punctul trei este partea cea mai interesanta.
Vaginul se umple precum un balon. Problema e ca acestui balon nu ii pasa in ce mod e umplut. Adica il impresioneaza volumul care intra in el, indiferent de forma in care este introdus. Dar la asta vom reveni mai tarziu.
Penisul… cand se umple cu sange, este tot ca un balon. Ai incercat vreodata sa umflii cu gura un balon din acela lunguiet, pe care clovnii il folosesc la impletiri? Dar unul rotund? Ai observat ca cel rotund se umple mai usor, desi folosesti aceiasi plamani?
E ceva ce tine de fizica fluidelor. Nu intru in teoria asta, dar esentialul e ca ai nevoie de mai putina energie pentru a umple un volum mai rotund decat unul mai lung.
Deci un penis mai lung consuma mai multa energie pentru a ramane in erectie. Ca urmare, acelasi penis va putea sustine o erectie mai slaba pentru mai putin timp decat unul mai scurt.
De asemenea incearca un mic test: fa rost de o stinghie de macar 1 metru lungime si un creion! Acum alege un punct pe perete si, tinand oricare din obiecte de la un capat, incearca sa atingi acel punct cu celalalt capat! Obiectul mai scurt prezinta manevrabilitate mult mai buna, nu? Asa e si cu penisul. Unul lung poate fi miscat doar inainte si inapoi, pe cand unul scurt poate mima si rotirea… ceea ce face o femeie sa se urce pe pereti de placere.

Sa revenim la umplerea vaginului.
Ca partenera sa fie satisfacuta, in conditiile aceleiasi priceperi, cel ce o umple mai bine castiga. Acum voi lua in considerare doua dimensiuni: cea a iubitului vedetei porno din ultimul articol (21 cm lungime si 4 cm diametru) si una de 15 cm lungime si 4,8 cm diametru (aproximatie, deoarece grosimea nu este un cerc uniform). Crezi ca al doilea penis e penibil? Stai si mai citeste!

Volumul primului este: [(4x4x3,14)/4]x21 = 263,76 cm cubi
Volumul celui de-al doilea este: [(4,8×4,8×3,14)/4]x15 = 271.29 cm cubi

Penisul de 21 este cu 40% mai lung decat cel de 15.
In acelasi timp penisul mai lung este cu doar 20% subtire decat cel scurt. Dar volumul celui scurt il depaseste clar.

Deci penisul mai scurt umple mai bine, e mai jucaus, poate intretine erectia mai mult timp si o obtine mai usor. Pe deasupra, avand diametrul mai mare, penisul mai scurt excita accesul in vagin pe toata lungimea sa datorita grosimii, pe cand cel lung doar cand ajunge la capat.

Penisul mai lung, pentru a obtine intinderea muschiului clitoridian, are nevoie sa intre pana la capat, deci are sanse mai mari sa atinga zona dureroasa din capatul vaginului, in timp ce penisul mai scurt are sanse infime de a face asta.

Concluzia din acea discutie cu colegii de care am mentionat la inceput era eronata deoarece trebuia sa spuna: in conditiile aceleiasi priceperi, grosimea conteaza de cel putin 3 ori mai mult decat lungimea!

Desigur… mai exista multe alte detalii ce tin de “a face dragoste”, insa acestea fac parte din cu totul alta poveste.

3 Responses to “Marimea sau Istetimea”

  1. Sorin Says:

    Nu sunt un dotat. 14cm lungime/12 cm grosime (4 cm). Am intalnit o tipa care sustine ca are vaginul mic, iar fostul partener ii provoca dureri. Recent in jocurile erotice i-am introdus un “sarpe” care avea 1,5 cm grosime iar la dupa 18 cm nu mai intra. Sa inteleg ca daca am 4 cm grosime nu am nevoie de 18 cm lungime pt a o umple? Pe de alta parte, cu toate ca am ajuns in capat cu “sarpele” si nu mai intra, partenera nu dadea semne ca ar fi dureros… Oricum e primul articol beton in materie de sex. Felicitari!

  2. Sorin Says:

    Mergand pe rationamentul tau, penisul meu are 175 cm cubi. Cu acesti 175 cm cubi nu am simtit sa ating “fundul” vaginului. In schimb “sarpele” are 56 cm cubi (am pus 2 cm la diametru) si am ajuns la capat (mai mult nu intra!). Ceva nu pusca… Ce zici?

  3. Kripto Says:

    Tine minte faptul ca atunci cand un tip in culmea placerii nu se mai gandeste cu ce forta impinge. Cand folosesti “sarpele”, cel mai probabil ai impins cu grija, deci nu ai putut sa imiti exact actul in sine. Dar asta e doar parerea mea…

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.